søndag 16. juni 2013

Kota Kinabalu

Etter tre dager i Kuala Lumpur dro vi videre til Kota Kinabalu på Borneo.
Førsteinntrykket av byen var ikke av den beste sorten. Vi trodde vi skulle til et sted hvor vi endelig kunne slappe av på stranden og bare nyte solen etter å ha vandret rundt i storbyer i flere dager. Det vi kom til var en møkkete og et ganske så forlatt sted. Var jo nesten ingen mennesker noen steder, og det vi trodde skulle være stranden viste seg å være en båthavn. Vi hadde tydligvis ikke gjort god nok research før vi valgt destinasjon. Uansett, hovedmålet var å få booket tur til Mount Kinabalu.

Vi hadde lest på forhånd at man måtte være tidlig ute for å booke fjellturen, men vi hørte likevel med turopperatøren på hotellet. Det viste seg at det var ledig to dager senere. Eget innlegg om fjellturen kommer.

Tilbake til Kota Kinabalu - inntrykket bedret seg betraklig neste dag. Vi gikk å tittet i flere av kjøpesenterene som var rundt i byen og ulike markeder som solgte alt fra frukt og grønnsaken til tørket fisk (forferdelig lukt).

Hæææ?? Ikke vindu på hotellrommet?
Det førte til at vi måtte sette på vekkerklokken hver morgen for å i det hele tatt klare å stå opp til en fornuftig tid ;)

Masse grønnskaker

Vi spiste middag på en indisk restaurant. Vi var begge enige om at det var den beste indiske maten vi hadde smakt. 

Det lå mange fiskebåter ute i havna

Fredrik var helt oppslukt av alle markedene og kjøpte seg både epler og en pærelignende frukt ;)


Vi var også innom et supermarket for å kjøpe inn ting vi trengte til fjellturen

Silje-L

Ingen kommentarer: