søndag 9. oktober 2011

Oktober i Baltimore!

Ikke mye som har skjedd, deilig å bare slappe litt av også! Var en tur på treningsstudioet i dag tidlig. Faktisk ganske deilig med morgentrening og det på en lørdag! Tok en superlang dusj etter treningen før jeg bestemte meg for å gå en liten tur. Den lille turen ble ganske lang til slutt. Gikk blant annet opp Charles St. helt til Mt.Vernon og deretter noen smågater rundt omkring.



 (Ser nesten folketomt ut på bildene, men var en del mennesker +biler som var ute i dag)

Dagens båt ;)
Masse mennesker som var ute å gikk på kaia. Været var helt perfekt. Rundt 25 grader og strålende sol!! Håper godværet holder seg til jeg skal ut å seile i morgen... ;)

Ved Inner Harbor er det mulig å leie et lite "sjømonster/dinosaurus??". De er motoriserte (går IKKE fort), tror det er sånne pedaler på de også --motoriserte tråbåter(?) Flytevestene folk må bruke er egentlig ganske kule og gammeldagse. HAHA moro når man ser foreldrene som sitter på med barna sine. Her må alle bruke redningsvest og de voksne ser ganske så fornøyde ut der de sitter med vesten helt opp i haka!!

Middagen i dag ble ikke helt som planlagt. Hadde egentlig tenkt å ha biff, men klarte tydligvis å kjøpe feil type kjøtt så tilbehøret passet ikke til. Det får bli neste helg tror jeg...

Middagen ble i stedet fersk pasta (fettuccine som det står på pakken) med gorgonzola saus og sopp.


Gorgonzola sausen; Stekte soppen og tilsatte hvitløk, deretter fløte. Da dette hadde kokt i ca. ett minutt tok jeg kjelen av platen og tilsatte gorgonzola osten. Lot dette smelte inn i fløten. Til slutt smakte jeg til med litt salt og pepper. Helte det over pastaen og resultatet der dere over! Igjen veldig godt. Anbefaler det til alle som liker ost med litt smak på ;)

Silje-L

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Hei Silje. Ser ut som det ble en god middag uansett. Var det steke/kokekjøtt? Brun kjøttet i panna med det krydderet du vil, kok ut panna med litt vann, og ha det over i gryta. Stek neste runde på samme måte. Ikke ha for mye kjøtt i panna, da vil det koke og ikke brunes. La det putre i en gryte i 1- 1,5 time kjenn på det om det er mørt, da er det ferdig. Tilsett så den sausen du ønsker, gorgonzola, roqefort, rømme, cream fraiche osv. Du er kjempeflink til å finne på gode middager. Her regner det i dag, pappa var opp før kl 08 i dag og er nå kjemperastløs..! Klem fra mamma'n din :-)