mandag 31. oktober 2011

Grateng

Litt lite fantasi når det kommer til mat om dagen, men klarte likvel å mekke sammen noe godt i dag også!

Prøvde å bruke opp alle restene som var i kjøleskapet, og resultatet ble en form for grateng som inneholdt en god del ingredienser;
  • Kylling
  • Bacon
  • Løk
  • Hvitløk
  • Charlottløk
  • Brokkoli
  • Spinat
  • Sopp
  • Fløte
  • Rømme
  • Mozzarella og Montery Jack Cheese
  • Feta ost
  • Egg
  • Parmasan
  • Salt og pepper 

Stekte alt sammen i gryta, tilsatte fløte, rømme, egg og feta-osten. Lot dette trekke i noen minutter før jeg helte alt over i formen. Dekket med mozzarella og montery jack cheese, før jeg satte formen inn i ovnen på 225 grader i ca.25 min! (La på folie etter ca. 15min for at osten ikke skulle svi seg for mye) 

Dekket med to ulike typer ost

Serverte med hvitløksbrød, salat og nyrevet parmasan ost!

Ble ganske mye til overs, så da blir det til lunsj i morgen!

Silje-L

Ingen kommentarer: