Prøvde å bruke opp alle restene som var i kjøleskapet, og resultatet ble en form for grateng som inneholdt en god del ingredienser;
- Kylling
- Bacon
- Løk
- Hvitløk
- Charlottløk
- Brokkoli
- Spinat
- Sopp
- Fløte
- Rømme
- Mozzarella og Montery Jack Cheese
- Feta ost
- Egg
- Parmasan
- Salt og pepper
Stekte alt sammen i gryta, tilsatte fløte, rømme, egg og feta-osten. Lot dette trekke i noen minutter før jeg helte alt over i formen. Dekket med mozzarella og montery jack cheese, før jeg satte formen inn i ovnen på 225 grader i ca.25 min! (La på folie etter ca. 15min for at osten ikke skulle svi seg for mye)
Dekket med to ulike typer ost
Serverte med hvitløksbrød, salat og nyrevet parmasan ost!
Ble ganske mye til overs, så da blir det til lunsj i morgen!
Silje-L
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar